ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Chrome Art Gel Silver 5ml

Chrome Art Gel Silver 5ml
Chrome Art Gel Silver 5ml
Hot Εξαντλήθηκε
Chrome Art Gel Silver 5ml
Chrome Art Gel Silver 5ml
Chrome Art Gel Silver 5ml
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: Chrome Art Gel Silver 5ml
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 7.90€
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 100€

Chrome art gel 5ml - metallic / chrome effect gel ειδικά σχεδιασμένο για nail art. Τέλειο για τις τελικές λεπτομέρειες στη ζωγραφική με one stroke, gel paints καθώς και για λεπτές γραμμές και ornaments. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πάνω από ματ και γυαλιστερό top coat / αλλά προτείνουμε να περνάτε μία στρώση τοπ από πάνω για μεγαλύτερη διάρκεια.

  • Εάν χρησιμοποιηθεί πάνω από top coat το εφέ του χρωμίου θα γίνει γρήγορα ματ μεταλλικό, ειδικά για τα άτομα που δουλεύουν πολύ με τα χέρια τους - για αυτό το λόγο προτείνουμε πάντα να περνάτε top coat ώστε να προστατέψετε το σχέδιο.

Σημαντικό το chrome art gel στεγνώνει πολύ γρήγορα στον αέρα, οπότε είναι απαραίτητο να παίρνετε μία μικρή ποσότητα που θα χρειαστείτε για το σχέδιό σας και απευθείας να κλείνετε το βαζάκι.

  • Ζωγραφίστε το σχέδιο που επιθυμείτε, περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει στον αέρα και να γίνει ένα πραγματικό ''εφέ χρωμίου'' και στη συνέχεια βάλτε σε λάμπα uv/led 48w για 90-120sec. Εάν η στρώση είναι παχύτερη, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να στεγνώσει μέχρι να επιτευχθεί το πραγματικό εφέ. Περάστε από πάνω top coat και πολυμερίστε. Λατρεύουμε το Blitz top coat για γυαλιστερό αποτέλεσμα και το Velvet matt  για ματ μεταλλικό εφέ.

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική