ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Φρέζες

Φρέζες
Carbide FINE / round Επαγγελματική Φρέζα Καρβιδίου Κύλινδρος.Συνίσταται για την αφαίρεση soak off / gel polish ή για την τελική διαμόρφωση.Δεν δημιουργεί τριβή και αναπήδηση στα νύχια ούτε δυσάρεστους κραδασμούς.Με ειδική στρογγυλεμένη άκρη που παρέχει ακρίβεια στην αφαίρεση, χωρίς τραυματισμού..
23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.55€
Carbide GreenΦρέζα Καρβιδίου πράσινη / ιδανική και για αρχάριουςΜέτριας τραχύτητας, χάρη του σχήματός της είναι ιδανική για τον καθαρισμό της περιοχής κάτω από νύχι και το περίσσευμα του υλικού και προτείνεται για αυτή την χρήση. Είναι επίσης αρκετά απαλή κατάλληλη και για την αφαίρεση ημιμόνιμου κα..
17.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.11€
Carbide MEDIUM / round MEDIUM SHARPNESSΕπαγγελματική Φρέζα Καρβιδίου ΚύλινδροςΣυνίσταται για την αφαίρεση gel, ακρυλικού και άκρυτζελ και για την τελική διαμόρφωση.Δεν δημιουργεί τριβή και αναπήδηση στα νύχια ούτε δυσάρεστους κραδασμούς.Με ειδική στρογγυλεμένη άκρη που παρέχει ακρίβεια στην αφαίρεση..
23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.55€
Carbide Orange Medium - 2 RingsΕπαγγελματική φρέζα καρβιδίου ειδικά σχεδιασμένη  λεπτής και χοντρής κοπής.Για την επεξεργασία και την περιποίηση των νυχιών (τζελ και ακρυλικό). Τέλεια εξομάλυνση μικρών και απρόσιτων περιοχών γύρω από τα νύχια.Ιδανική για την αφαίρεση υλικού σε σημεία που έχει α..
20.30€
Χωρίς ΦΠΑ:16.37€
Carbide Orange Small - 2 RingsΕπαγγελματική φρέζα καρβιδίου ειδικά σχεδιασμένη  λεπτής και χοντρής κοπής. Για την τελική επεξεργασία των νυχιών (τζελ και ακρυλικό). Τέλεια εξομάλυνση μικρών και απρόσιτων περιοχών γύρω από τα νύχια. Βοηθάει στην αφαίρεση υλικού σε περιοχές όπου έχει τρέξει το υλ..
20.30€
Χωρίς ΦΠΑ:16.37€
Carbide Red Long Fine Για την διαμόρφωση του υλικού,  gel / ακρυλικού, στην περιοχή των επωνυχίων.Για την προετοιμασία της συντήρησης/διορθώσεις γύρω από την περιοχή του δέρματος.  Για την προετοιμασία γύρω από την περιοχή των επωνυχίων, για σκληρά επωνύχια που κολλάνε πάνω στο ν..
20.30€
Χωρίς ΦΠΑ:16.37€
Carbide Yellow Small Extra FineΕπαγγελματική φρέζα καρβιδίου, κατάλληλη για την προετοιμασία και περιποίηση των επωνυχίων και την λεπτή επεξεργασία του τζελ και του ακρυλικού γύρω από την περιοχή των επωνυχίων. Αντιβακτηριακή και μεγάλης αντοχής για μακροχρόνια χρήση...
20.30€
Χωρίς ΦΠΑ:16.37€
Diamond Cylinder RedΕπαγγελματική φρέζα διαμαντιού, λεπτής κόκκωσης, ιδανική για τον καθαρισμό των επωνυχίων, του νεκρού δέρματος και των πλευρικών τμημάτων.Χάρη στο σχήμα της-είναι ιδανική για την λείανση και αφαίρεση του νεκρού δέματος χωρίς κοψίματα. ..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Diamond Extreme BallΕπαγγελματική φρέζα διαμαντιού, ιδανική για αφαίρεση και λείανση του νεκρού δέρματος...
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Diamond Flame RedΕπαγγελματική φρέζα διαμαντιού, λεπτής κόκκωσης, ιδανική για το ανασήκωμα και τον καθαρισμό των επωνυχίων και των πλευρικών τμημάτων...
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
GOLD KING – EXTRA COARSEMade of 100% Tungsten carbide, this bit is extremely strong, resistant and long lasting.The unique cone - shape offers a risk - free removal of acrylic and gel without generating of heat. It leaves a perfect base after e-filing, without visible traces.Less pressure = less dus..
26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.97€
GOLD QUEEN – MEDIUMGentler version of our gold #KING drill bit.Made of 100% Tungsten carbide, this bit is extremely strong, resistant and long lasting.The unique cone - shape offers a risk - free removal of acrylic and gel without generating of heat. It leaves a perfect base after e-filing, without ..
26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.97€
PolishΦρέζα λείανσης...
9.40€
Χωρίς ΦΠΑ:7.58€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)