ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Spider Gel

Spider Gel
Spider Gel - Black 5ml
Hot
Spider Gel - BlackΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το εργαλείο dotting, με πινέλο nail art πάνω από το top coat.Spider gel - gel for nail art in lines or 3d nail art . To be used with dotting tool or nail art brush , over the top coat.INGREDIENT..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - Gold 5ml
Εξαντλήθηκε
Spider Gel - GoldΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το εργαλείο dotting, με πινέλο nail art πάνω από το top coat.Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση...
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - SilverΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το εργαλείο dotting, με πινέλο nail art πάνω από το top coat.Spider gel - gel for nail art in lines or 3d nail art . To be used with dotting tool or nail art brush , over the top coat.INGREDIENTS:&n..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - White 5ml
Hot
Spider Gel - WhiteΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το εργαλείο dotting, με πινέλο nail art πάνω από το top coat.Spider gel - gel for nail art in lines or 3d nail art . To be used with dotting tool or nail art brush , over the top coat.INGREDIENT..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - Neon GreenΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το dotting tool ή με πινέλο nail art πάνω από το top coat. Κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί λίγο σε θερμότητα, για να έχετε αυτές τις εξαιρετικά ελαστικές, και..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - Neon OrangeΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το dotting tool ή με πινέλο nail art πάνω από το top coat. Κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί λίγο σε θερμότητα, για να έχετε αυτές τις εξαιρετικά ελαστικέ..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - Neon PinkΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το dotting tool ή με πινέλο nail art πάνω από το top coat. Κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί λίγο σε θερμότητα, για να έχετε αυτές τις εξαιρετικά ελαστικές, και&..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Spider Gel - Neon YellowΓια να σχεδιάζετε τέλειες γραμμές nail art ή για 3d nail art. Χρησιμοποιήστε το με το dotting tool ή με πινέλο nail art πάνω από το top coat. Κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί λίγο σε θερμότητα, για να έχετε αυτές τις εξαιρετικά ελαστικές, κα..
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.68€
Glue Gel 5ml
Hot -50 %
Glue gel - ειδικό gel κόλλα για τα διακοσμητικά των νυχιών.ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήνετε το προϊόν ανοιχτό κάτω την λάμπα γιατί θα στεγνώσει. INGREDIENTS: Urethane Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Triethyleneglycol Dimethacrylate, Silica Dimethyl Silylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxy..
4.35€ 8.70€
Χωρίς ΦΠΑ:3.51€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)