ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Πινέλα

Πινέλα
Πινέλο για AcryGel με 2 πλευρές - μαλακό, οβάλ πινέλο και σπάτουλα για την τοποθέτηση του υλικού πάνω στο νύχι.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πριν την χρήση αφαιρείτε πάντα από τα πινέλα σας την εργοστασιακή κόλλα...
13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.89€
Acrygel Short Brush/Spatula
Hot
Πινέλο Acrygel μαζί με σπάτουλα, στρογγυλεμένο, flat, με κοντές τρίχες. Κατασκευασμένο με 2 είδη τρίχας για ακόμα πιο ακριβή εφαρμογή. Made in Germany.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθαρίστε το πινέλο από την εργοστασιακή κόλλα πριν την χρήση του...
17.91€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Πινέλο 3d νούμερο 2-κατάλληλο για gel ή πλαστελίνη-ιδανικό για μικρές λεπτομέρειες-πάντα μετά τον καθαρισμό του πινέλου με cleaner, ενυδατώστε τις τρίχες του  βουτώντας το σε διαφανή τζελ και σκουπίστε με στεγνό πανάκι..
7.01€
Χωρίς ΦΠΑ:5.65€
Πινέλο για 3d gel ή plasteline. Είναι ιδανικό για κατασκευή λουλουδιών και πετάλων...
7.01€
Χωρίς ΦΠΑ:5.65€
Brush JN Gel Oval 4 - συνθετικό πινέλο σε σχήμα οβάλ, μαλακό,για τέλεια εφαρμογή των color gels ακόμα και πολύ κοντά στην περιοχή των επωνυχίων χάρη στο σχήμα του. Δεν αφήνει γραμμές. Κατάλληλο και για gel.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πριν την πρώτη χρήση των πινέλων αφαιρέστε με τα δάχτυλά σας την εργοστασιακή κόλλα..
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.90€
Brush JN Gel Oval 6 - συνθετικό πινέλο σε σχήμα οβάλ, μαλακό,για τέλεια εφαρμογή των color gels ακόμα και πολύ κοντά στην περιοχή των επωνυχίων χάρη στο σχήμα του. Δεν αφήνει γραμμές. Κατάλληλο και για gel.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πριν την πρώτη χρήση των πινέλων αφαιρέστε με τα δάχτυλά σας την εργοστασιακή κόλλα..
10.80€
Χωρίς ΦΠΑ:8.71€
JN GUMBRUSH - πινέλο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας καουτσούκ, σε σχήμα πυραμίδας. Χρησιμοποιείται για εργασία με πυκνά τζελ ''Jelly'' gels , ώστε η εφαρμογή τους να είναι ευκολότερη, δουλεύοντας το στον αέρα χωρίς να ασκείται πίεση δεν δημιουργεί λακούβες όπως κάνουν τα κλασικά πινέλα του gel,..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
JN-EXC1 - διπλό πινέλο διακοσμημένο με κρύσταλλα. Η μία πλευρά του είναι πινέλο flat νούμερο #6, ιδανικό για τζελ και η άλλη πλευρά του για nail art. ..
18.40€
Χωρίς ΦΠΑ:14.84€
JN-EXC2 - διπλό πινέλο διακοσμημένο με κρύσταλλα. Η μία πλευρά του είναι πινέλο oval νούμερο #6, ιδανικό για τζελ και η άλλη πλευρά του για nail art. ..
18.40€
Χωρίς ΦΠΑ:14.84€
Πινέλο με προστατευτικό καπάκι, οι τρίχες του είναι πολύ απαλές και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για gel paint, plasteline 3d καθώς και για acrygel σε μικρότερα νύχια. Έχει οβάλ σχήμα που στρογγυλεύει ώστε να κάνετε πολύ εύκολα αναμίξεις χρωμάτων...
5.90€
Χωρίς ΦΠΑ:4.76€
JN Gel Brush Short 5mm
Hot
Slim Short Brush - 5mm, λεπτή συνθετική τρίχα με λεπτή άκρη, ειδικά σχεδιασμένο για nail art. Ιδανικό για εξαιρετικά λεπτές και ακριβείς γραμμές και λεπτομέρειες...
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Slim Long Brush - 10mm με μαλακή συνθετική τρίχα και λεπτή άκρη, ειδικά σχεδιασμένο για nail art. Ιδανικό για λεπτές και μακριές γραμμές, στροφές, ornaments κτλ...
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Πινέλο Kolinsky -  Κατασκευασμένα στη Ρωσία, 100% φυσική τρίχα Kolinsky , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, Zhostovo, κλασική ζωγραφική, αναμίξεις χρωμάτων κτλ. Το  Kolinsky 0 είναι λεπτό πινέλο, μεσαίου μήκους, ιδανικό για μακριές λεπτές γραμμές, ..
14.59€
Χωρίς ΦΠΑ:11.77€
Πινέλο Kolinsky -  Κατασκευασμένα στη Ρωσία, 100% φυσική τρίχα Kolinsky , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, Zhostovo, κλασική ζωγραφική, αναμίξεις χρωμάτων κτλ. Το  Kolinsky νούμερο 1 είναι λεπτότερο πινέλο με μακριές τρίχες, ιδανικό για ornaments,..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
Πινέλο Kolinsky -  Κατασκευασμένα στη Ρωσία, 100% φυσική τρίχα Kolinsky , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, Zhostovo, κλασική ζωγραφική, αναμίξεις χρωμάτων κτλ. Τα πινέλα Kolinsky  είναι από τα πιο βασικά πινέλα για όσους αγαπούν την ζωγραφική και ..
12.30€
Χωρίς ΦΠΑ:9.92€
Πινέλο Kolinsky -  Κατασκευασμένα στη Ρωσία, 100% φυσική τρίχα Kolinsky , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, Zhostovo, κλασική ζωγραφική, αναμίξεις χρωμάτων κτλ. Τα πινέλα Kolinsky είναι από τα πιο βασικά πινέλα ζωγραφικής για αυτούς που αγαπάνε το nail ..
13.70€
Χωρίς ΦΠΑ:11.05€
Πινέλο Kolinsky -  Κατασκευασμένα στη Ρωσία, 100% φυσική τρίχα Kolinsky , μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, Zhostovo, κλασική ζωγραφική, αναμίξεις χρωμάτων κτλ. Το SUPERLINER 00 έχει κοντό, λεπτό τρίχωμα, ιδανικό για λεπτομέρειες.Συμβουλή - αν το χρησιμ..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
JN-EXC3 -Συνθετικό πινέλο διακοσμημένο με κρύσταλλα. Ιδανικό πινέλο για nail art, κατάλληλο για πολύ λεπτές γραμμές...
13.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.81€
Silica BrushΠινέλο σιλικόνης με 2 πλευρές για 3d / plasteline gel...
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Super Soft Ombre Brush
Hot
Brush super soft για την τεχνική του όμπρε με 2, 3 ή και περισσότερα χρώματα ημιμόνιμου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο με πολύ μαλακό και λεπτό τρίχωμα. Με αυτό το πινέλο μπορείτε να κάνετε τέλειο όμπρε χωρίς να ασκείτε πίεση στο πινέλο καθώς χάρη στον τρόπο κατασκευής του ''σπρώχνει'' πολύ εύκολα το ένα..
11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.87€
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.