ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Σχετικά με μας


Σας καλωσορίζουμε στο e-shop μας. Το κατάστημά μας είναι αποκλειστικός διανομέας για όλη την Ελλάδα των προϊόντων Jana Nails.

Η JANA NAILS είναι μία ευρέως γνωστή, συνεχώς αναπτυσσόμενη και επιτυχημένη εταιρεία που βρίσκεται στην Κροατία με διανομείς και εκπαιδευτές σε πάρα πολλές χώρες.

Με ενθουσιασμό ακολουθεί και δημιουργεί παγκόσμιες τάσεις τόσο στα προϊόντα που προσφέρει όσο και στα μαθήματα εκπαίδευσης που παρέχει.

Επιλέγει για εσάς μόνο τα καλύτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας ώστε να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τεχνίτες νυχιών και να καλύπτει τις ανάγκες σας, είτε είστε αρχάριοι, είτε επαγγελματίες του χώρου.

Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα νυχιών, τα οποία ελέγχει και επιλέγει προσεκτικά, καθώς συμμετέχει και στη διαδικασία παραγωγής τους, με τους χημικούς και τους προμηθευτές.

Αν χρειάζεστε νέες και φρέσκες ιδέες και αν θέλετε να δουλέψετε με προϊόντα υψηλής ποιότητας και να προσφέρετε το καλύτερο σε εσάς και τους πελάτες σας είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας εμπνεύσουμε.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα JN και να δείτε μόνοι σας την ανώτερη ποιότητα που προσφέρουμε. Όλα μας τα προϊόντα έρχονται σε πολυτελή συσκευασία για να δώσουν μια αίσθηση γοητείας στο χώρο εργασίας σας και στους πελάτες σας. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι πελάτες σας βρίσκονται σε καλά χέρια και εσείς θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και σίγουροι για την δουλειά σας - που είναι και ο απώτερος στόχος μας.

jana-duzanec Jana Duzanec-συντάκτης όλων των εκπαιδευτικών μαθημάτων και ιδρυτής της μάρκας JN, International Master Educator, International judge at Nail Design competitions.

it's not a JOB, it's LOVE !