ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

19 Οκτ JN OFFICE 2024
05 Ιουλ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ GIB
0 210
Hey #NailStars!Εφόσον σας άρεσε και σας φάνηκε βοηθητικό το προηγούμενο post με όλο το χρωματολόγιο από τα ημιμόνιμα χρώματα,  συγκεντρώσαμε σε αυτό το post και όλο το χρωματολόγιο με τις συλλογές από..
15 Ιουν ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ J.-LAQUE
0 214
Hey #NailStars!Σε αυτό το post δεν θα πούμε πολλά!!!Προσπαθώντας να σας βοηθήσουμε με τις επιλογές ημιμόνιμων χρωμάτων αποφασίσαμε σε αυτό το post να σας παρουσιάσουμε ένα πλήρες χρωματολόγιο όλων των..
12 Ιουν POOLSIDE HEAVEN & SPARKLING CORAL
0 185
POOLSIDE HEAVEN & SPARKLING CORALHey #SummerNailStar !!!Ήρθε η ώρα για πισίνα, κολύμπι, όνειρα, παιχνίδι και εξωτική δημιουργία νέων χρωμάτων κοραλλί αποχρώσεων. Είστε έτοιμοι???Η νέα μας ολοκαίνουργι..
11 Ιουν WET N' WAVE
0 181
WET N' WAVEHey #SummerNailStars !!!Αυτό το καλοκαίρι αφήστε τα όλα να είναι μπλε για λίγο, αφήνοντας τον γαλάζιο ουρανό να συναντήσει το μπλε της πισίνας.Στη θάλασσα των ακαταμάχητων αποχρώσεων του μπ..
09 Ιουν TOP COATS: BLITZ-AQUA-INFINITY
0 195
Hey #jananailslovers!!!Συχνά μας ρωτάτε ποιο glossy top coat να επιλέξετε, το Blitz, το Aqua ή το Infinity ?Κάποιοι/κάποιες από εσάς ίσως έχετε ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο σας ή τα αγαπημένα σας, κάποι..
07 Ιουν AMORE CRYSTAL CLEAR BUILDER GEL
0 170
AMORE CRYSTAL CLEAR BUILDER GELHey #Naillover!Ψάχνεις το πιο κρυστάλλινο clear builder gel ώστε να κλείνεις όλα τα glitters, τα sequins κτλ χωρίς να χάνουν την λάμψη τους??? To έχουμε!!!  Είναι το νέο..
05 Ιουν DURAGEL COLOR BASES
0 247
Hey #nailstars, σας παρουσιάζουμε τις Duragel Color Bases !!!Χρωματιστές gel polish βάσεις, πιο σκληρές βάσεις κατάλληλες για την ενίσχυση του φυσικού νυχιού και την δημιουργία apex, αλλά συγχρόνως κα..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)