ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Top Gel

Top Gel
Milky Top Coat Top coat σε γαλακτερό χρώμα, με κολλώδη ουσία. Εφαρμόζεται πάνω από λιμαρισμένο και μπαφαρισμένο builder gel. Δίνει ένα ομοιόμορφο γαλακτερό αποτέλεσμα. Ιδανικό top και για τελείωμα πάνω από το babyboomer και το γαλλικό.Χρόνος πολυμερισμού: UV 2min, LED-UV/LED 60sec..
18.40€
Χωρίς ΦΠΑ:14.84€
Pinky Top Coat Top coat σε ροζ/γαλακτερό χρώμα, με κολλώδη ουσία. Εφαρμόζεται πάνω από λιμαρισμένο και μπαφαρισμένο builder gel. Δίνει ένα ομοιόμορφο ροζ/γαλακτερό αποτέλεσμα. Ιδανικό top και για τελείωμα πάνω από το babyboomer και το γαλλικό.Χρόνος πολυμερισμού: UV 2min, LED-UV/LED 60sec..
18.40€
Χωρίς ΦΠΑ:14.84€
Velvet Matt Top Coat 10ml
Hot
VELVET MATT TOP COATMatt top coat που δίνει ένα εφέ velvet'' στα νύχια, με βελούδινη υφή. Δεν το προτείνουμε για χρήση σε φωτεινά χρώματα. Καινούργια φόρμουλα χωρίς κολλώδη ουσία. Ανακινείστε καλά πριν την χρήση.Χρόνος πολυμερισμού:  2min UV/LED/LAMP COMBY: 60-90 sec   ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
No Cleanse Top Coat 10ml
Hot
Top Coat χωρίς κολλώδη ουσία.Δεν χρειάζεται σκούπισμα.Δεν προκαλεί αποχρωματισμό και ραγίσματα.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ημιμόνιμο, gel, acrygel και ακρυλικό.Τέλεια γυαλάδα που διαρκεί.Χρόνος πολυμερισμού: UV-2min, LED/UV/LED-60sec..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
SHINE ON ! TOP COAT - 10mlTop coat για ημιμόνιμο, παχύρευστο, είναι πολύ εύκαμπτο και αφαιρείται  χωρίς δυσκολία. Αφήνει απίστευτη λάμψη στα νύχια που διαρκεί πάνω από 21 μέρες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε σύστημα gel, acrygel, ημιμόνιμο και ακρυλικό. Είναι πολύ εύκολο στη εφα..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
DROP TOP COAT-5mlTop coat που περιέχει φίλτρα UV, αφήνει κολλώδη ουσία μετά τον πολυμερισμό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:-σαν top coat για να προστατέψετε το γαλλικό, το χρώμα και το nail art (πολυμερίστε  για 2 λεπτά και αφαιρέστε την κολλώδη με ultra shine cleaner ή με cuticle oil)-σαν εφέ top co..
8.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.02€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.