ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Υγρά προετοιμασίας

Υγρά προετοιμασίας
Magic Airbond 3 in 1 10ml
Hot
Ένα μαγικό μικρό μπουκάλι για την τέλεια προετοιμασία του φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή gel/acrygel/acrylic/gel polish.Το νέο μας καινοτόμο προϊόν με μυστικό συστατικό που θα σας ενθουσιάσει!-προϊόν 3 σε 1-prep, primer & airbond-κερδίζετε χρόνο και χρήματα-επιταχύνει τον χρόνο εργασίας σας&nb..
13.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.81€
Nail & File Antiseptic-250mlΑντισηπτικό-απολυμαντικό σπρέυ για νύχια, λίμες και άλλα εργαλεία νυχιών...
14.20€
Χωρίς ΦΠΑ:11.45€
Prep & Scrub / dehydrator/ καθαριστικό - αφυδατικό υγρό για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού.Καθαρίζει και αφυδατώνει προσωρινά την επιφάνεια του φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή οποιαδήποτε τεχνικής gel/acrygel/acrylic/gel polish.Χρησιμοποιήστε το Prep & Scrub πριν την εφαρμογή του prime..
14.20€
Χωρίς ΦΠΑ:11.45€
Prep & Scrub / dehydrator 500ml/ καθαριστικό - αφυδατικό υγρό για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού.Καθαρίζει και αφυδατώνει προσωρινά την επιφάνεια του φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή οποιαδήποτε τεχνικής gel/acrygel/acrylic/gel polish.Χρησιμοποιήστε το Prep & Scrub πριν την εφαρμογή του..
22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:17.74€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.