Hey #nailstars

σας παρουσιάζουμε τις Duragel Color Bases !!!

Χρωματιστές gel polish βάσεις, πιο σκληρές βάσεις κατάλληλες για την ενίσχυση του φυσικού νυχιού και την δημιουργία apex, αλλά συγχρόνως και ελαστικές ώστε να είναι κατάλληλες για το ημιμόνιμο βερνίκι και τις κινήσεις του φυσικού νυχιού, με τέλεια υφή και σύσταση ώστε να προσαρμόζονται από μόνες τους εύκολα και να επιταχύνουν τη διαδικασία της εργασίας σας.

Απίστευτη διάρκεια και αντοχή !!!


Διαλέξαμε για εσάς τους πιο όμορφους συνδυασμούς απαλών τόνων και κάποιους σε συνδυασμό με γκλίτερ.
▪︎22 μοναδικές αποχρώσεις: Bombshell, Foundation, First Love, Milk!, Girl Code, Sleeping Beauty, Opal, Angel, Snow Glow, Sand, Almond, Yogurt, Luminous, Glacial, Crisp, Frostfire, Ice Queen, Lovely Girl, Blushy Cheek, Misty Eye, Royal Veil, Minty Kiss. 

BOMBSHELL - βάση σε cover απόχρωση εξαιρετικά χρωματισμένη, σε ψυχρό τόνο.

FIRST LOVE - βάση σε ροζ γαλακτερή απόχρωση.

GIRL CODE - βάση σε ροζ απόχρωση με μικρά γκλίτερ.

OPAL - πιο παχιά, γαλακτώδης βάση με συνδυασμό μικρών και μεγάλων γκλίτερ. 

ANGEL - γαλακτώδης ιβουάρ βάση με μικρά γκλίτερ.

FOUNDATION - cover βάση, εξαιρετικά χρωματισμένη σε ζεστό τόνο. 

SLEEPING BEAUTY - ένα χρώμα που μαγεύει με τη λεπτή  mica πούδρα σε ουδέτερο μπεζ τόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, σε συνδυασμό με άλλες βάσεις ή απλά ως λεπτή επίστρωση που θα δώσει μια πινελιά λάμψης στα νύχια. Λαμπερό και εκλεπτυσμένο χρώμα.

MILK! - γαλακτώδης λευκή βάση με εξαιρετική κάλυψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της αλλά και σαν γαλακτερή στρώση για το babyboomer. 

SNOW GLOW - διάφανη βάση με μεγαλύτερα σωματίδια χιονιού, καθώς και μικρά λαμπερά γκλίτερ.

                        


ALMOND - βάση σε απαλό ροδακινί ζεστό χρώμα που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές μέρες ώστε να χρησιμοποιηθεί και σαν χρώμα μόνο του. Το χρώμα είναι ημιδιαφανές αλλά με την ανάλογη ποσότητα μπορείτε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή απόχρωση.

   

SAND - χρωματιστή βάση σε όμορφη φυσική απόχρωση η οποία είναι τέλεια σαν βάση για το γαλλικό αλλά και σαν χρώμα μόνο του. Ο ουδέτερος τόνος του είναι ιδανικός για κάθε χρώμα δέρματος και ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους λάτρεις του φυσικού αποτελέσματος. Το χρώμα μπορεί να αναβαθμιστεί από ημιδιαφανές και ντελικάτο σε πλήρες καλυπτικό χρώμα.

 

YOGURT - βάση σε εξαιρετικά απαλό ζεστό γαλακτώδες χρώμα που είναι τέλειο να χρησιμοποιηθεί και για τις καλοκαιρινές μέρες και σαν χρώμα μόνο του. Το χρώμα είναι ημιδιαφανές αλλά με την ανάλογη ποσότητα μπορείτε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή απόχρωση. Ιδανικό για το πιο μοντέρνο γαλακτερό γαλλικό ως βάση και για την τεχνική babyboomer.


▪︎Όλες οι Duragel color bases είναι ιδανικές να χρησιμοποιηθούν και σαν βάση/φόντο για το γαλλικό, το babyboomer και απλά σαν χρώμα.

➡Μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας πάνω σε σωστά προετοιμασμένο φυσικό νύχι. Για πιο προβληματικά νύχια (για να υπάρχει καλύτερη συγκόλληση) καθώς και για τις βάσεις με glitter προτείνουμε πρώτα μία λεπτή στρώση της διάφανης βάσης Duragel Step 1, ώστε στη συντήρηση καθώς αφαιρούμε τα γκλίτερ να μην χρειαστεί να αφαιρέσουμε όλη τη βάση προστατεύοντας έτσι την επιφάνεια του φυσικού νυχιού.

Σημαντική σημείωση: οι βάσεις που περιέχουν γκλίτερ (Angel, Girl Code, Opal, Sleeping Beauty, Snow Glow) έχουν διαφορετική υφή.


Μόλις τις δοκιμάσετε θα τις λατρέψετε σίγουρα !!!!!!!







  

GLACIAL - ο ιδανικός συνδυασμός γαλακτώδους ''παγωμένου'' εφέ με ψυχρό τόνο. Με αυτή τη βάση μπορείτε να πετύχετε μια απαλή ''αόρατη'' εμφάνιση και με το layering της ένα όμορφο παγωμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε πάνω από το γαλλικό ή ως επίστρωση πάνω από το babyboomer. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση πάνω από gel/acrygel. 


LUMINOUS - βάση γαλακτώδους/ροζ χρώματος με ουδέτερο τόνο. Με πιο λεπτή επίστρωση μπορείτε να αποκτήσετε μια απαλή ''αόρατη'' εμφάνιση και με layering ένα όμορφο, ουδέτερο, γαλακτώδες χρώμα που δένει τέλεια με το φυσικό νύχι. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πάνω από το γαλλικό ή ως επίστρωση πάνω από το babyboomer αλλά και σαν χρώμα μόνο του. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση πάνω από gel/acrygel. 


CRISP - χρωματιστή βάση με τέλειο ουδέτερο τόνο ιδανικό για γαλλική βάση. Λόγω του τέλειου υποτόνου - θα προσαρμοστεί σε κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι το ιδανικό ταίρι για όλους τους λάτρεις του nude. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση. Εφαρμόστε λεπτότερη ή λίγο πιο παχιά στρώση για επιπλέον κάλυψη. 


ICE QUEEN - τέλεια χρωματιστή ψυχρή ροζ βάση. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση. Εφαρμόστε λεπτότερη ή λίγο πιο παχιά στρώση για επιπλέον κάλυψη.  Με αυτή τη βάση μπορείτε να πετύχετε μια απαλή ''αόρατη'' εμφάνιση και με το layering της ένα όμορφο παγωμένο ροζ χρώμα που επιθυμούν όλοι οι λάτρεις των ψυχρών τόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη ροζ βάση πάνω από το γαλλικό ή ως επίστρωση πάνω από το babyboomer. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση πάνω από gel/acrygel. 


FROSTFIRE - χρωματιστή βάση σε τέλειο cover-pink χρώμα που είναι ιδανικό ως βάση για γαλλικό ή ως χρώμα από μόνο του. Περιέχει τη σωστή ισορροπία ψυχρών και ζεστών τόνων, που του δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά για μια ουδέτερη nude-pink εμφάνιση. Το χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί από ημιδιαφανές και λεπτό, σε fulcolor εμφάνιση και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επίστρωση πάνω από gel/acrygel. 





Σας παρουσιάζουμε τις πιο #musthave ανοιξιάτικες μαγευτικές απαλές παστέλ αποχρώσεις.


  • Πριν την εφαρμογή τους είναι απαραίτητη η σχολαστική προετοιμασία του φυσικού νυχιού με λίμα και τα υγρά προετοιμασίας, μαζί με τη χρήση διάφανης βάσης DURAGEL STEP 1 ως πρώτο βήμα, παρέχοντας προστασία του νυχιού και τέλεια πρόσφυση. 


▪︎ Αν έχετε απορίες σχετικά με την σωστή διαδικασία εφαρμογής τους μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.