ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Βάσεις & Top Coat

Βάσεις & Top Coat
PINK FIBRO BUILDER SOAK OFF BASE - 10mlPink Fibrobase-βάση με ροζ απόχρωση ιδανική για ένα φυσικό αποτέλεσμα και για γαλλικό.Ένα επαναστατικό προϊόν που δίνει τέλος πια στα λεπτά, εύθραυστα, κατεστραμμένα, κακό-σχηματισμένα και σπασμένα φυσικά νύχια.Η Fibro base είναι μία βάση χτισίματος, soak off, ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
Rubber Base 10ml
Hot
RUBBER BASE - Διάφανη βάση καουτσούκ soak off για ημιμόνιμο, μεσαίου πάχους , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους. Εξαιρετική διάρκεια και πολύ καλή πρόσφυση στο φυσικό νύχι. Πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Με τη rubber base μπορείτε να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι ή να κάνετε μικρή επιμήκ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
Velvet Matt Top Coat 10ml
Hot
VELVET MATT TOP COATMatt top coat που δίνει ένα εφέ velvet'' στα νύχια, με βελούδινη υφή. Δεν το προτείνουμε για χρήση σε φωτεινά χρώματα. Καινούργια φόρμουλα χωρίς κολλώδη ουσία. Ανακινείστε καλά πριν την χρήση.Χρόνος πολυμερισμού:  2min UV/LED/LAMP COMBY: 60-90 sec   ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
RUBBER COVER BASE - Ροζ βάση καουτσούκ soak off για ημιμόνιμο, μεσαίου πάχους , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους. Εξαιρετική διάρκεια και πολύ καλή πρόσφυση στο φυσικό νύχι. Πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Με τη rubber base μπορείτε να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχι ή να κάνετε μικρή επιμ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
RUBBER COVER BASE NUDE -  βάση καουτσούκ soak off σε nude απόχρωση για ημιμόνιμο, μεσαίου πάχους , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους. Εξαιρετική διάρκεια και πολύ καλή πρόσφυση στο φυσικό νύχι. Πολύ εύκολη στην εφαρμογή. Με τη rubber base μπορείτε να διορθώσετε ένα σπασμένο νύχ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
White BB Base 10ml
Hot
WHITE PORCELAIN BASE - λευκή βάση με πορσελάνη soak off για ημιμόνιμο, μεσαίου πάχους , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους. Εξαιρετική διάρκεια και πολύ καλή πρόσφυση στο φυσικό νύχι. Πολύ εύκολη στην εφαρμογή.Είναι self-levelling και δεν απαιτεί ιδιαίτερη επεξεργασία.Απλώνεται τέλει..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
Νέα βάση σιλικόνης - για κοντά φυσικά νύχιαΕιδικά ελαστική βάση σιλικόνης, τελείως διαφορετική υφή με την rubber base, είναι πολύ παχύρευστη, self-levelling και προσαρμόζεται τέλεια στην πλάκα του φυσικού νυχιού,εξαιρετικά εύκαμπτη και ελαστικήΣυνιστούμε να την χρησιμοποιήσετε σε κοντά νύχια που είν..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
FIBRO BUILDER SOAK OFF BASE - 10mlΈνα επαναστατικό προϊόν που δίνει τέλος πια στα λεπτά, εύθραυστα, κατεστραμμένα, κακό-σχηματισμένα και σπασμένα φυσικά νύχια.Η Fibro base είναι μία βάση χτισίματος, soak off, που περιέχει ορατές ''ίνες'', είναι αρκετά παχύρευστη αλλά self-levelling. Μπορεί να χρησιμ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
 FIBRO BUILDER SOAK OFF BASE MILKY WHITE - 10mlΓαλακτερή απόχρωση, τέλεια για να διορθώσετε κάποιο σπασμένο τμήμα του νυχιού ή για πλήρη κάλυψη- καθώς αντιγράφει τέλεια το φυσικό χρώμα του ελεύθερου άκρου.Ένα επαναστατικό προϊόν που δίνει τέλος πια στα λεπτά, εύθραυστα, κατεστραμμένα, κακό-σχημ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
No Cleanse Top Coat 10ml
Hot
Top Coat χωρίς κολλώδη ουσία.Δεν χρειάζεται σκούπισμα.Δεν προκαλεί αποχρωματισμό και ραγίσματα.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ημιμόνιμο, gel, acrygel και ακρυλικό.Τέλεια γυαλάδα που διαρκεί.Χρόνος πολυμερισμού: UV-2min, LED/UV/LED-60sec..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
SHINE ON ! TOP COAT - 10mlTop coat για ημιμόνιμο, παχύρευστο, είναι πολύ εύκαμπτο και αφαιρείται  χωρίς δυσκολία. Αφήνει απίστευτη λάμψη στα νύχια που διαρκεί πάνω από 21 μέρες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε σύστημα gel, acrygel, ημιμόνιμο και ακρυλικό. Είναι πολύ εύκολο στη εφα..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
DROP TOP COAT-5mlTop coat που περιέχει φίλτρα UV, αφήνει κολλώδη ουσία μετά τον πολυμερισμό.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:-σαν top coat για να προστατέψετε το γαλλικό, το χρώμα και το nail art (πολυμερίστε  για 2 λεπτά και αφαιρέστε την κολλώδη με ultra shine cleaner ή με cuticle oil)-σαν εφέ top co..
8.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.02€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.